Biztosítás

A faipari szakma kiemelten veszélyes üzemnek számít, így az itt dolgozó szakemberek számára a balesetbiztosítás megléte fontos, szükséges előrelátás. Persze, ne legyen rá soha szükség, vesszen inkább a befizetett összeg, ha van biztosításunk, nem történik velünk semmi, bezzeg ha nem lenne, akkor…. Alkalmazzuk balesetriasztónak! Olyan ez, mint a feleslegesen cipelt esernyő. Ha magunkkal visszük, nem esik, ha meg otthon felejtjük, leszakad az ég. Természetesen tudjuk, még ha közhely is, hogy az egészséget nem lehet pénzért megvenni. A baleset esetén a biztosítótól kapott kárösszeg nem oldja meg a felmerülő gondokat, de némi segítséget ad a felmerült nehéz helyzetben, hiszen a számlákat akkor is fizetni kell.

Új biztosító társasággal, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-vel, új feltételekkel, új kockázati eseményekkel kiegészített balesetbiztosítást kötöttünk tagjaink számára.

A 2011. január 1-jétől hatályos balesetbiztosítás az alábbi káreseményekre vonatkozik:

Baleseti halál esetén500.000 Ft
Baleseti eredetű maradandó, teljes vagy részleges egészségkárosodás esetén (1-100%)1.000.000 Ft
Balesetből eredő műtét esetén:
Kis műtét30.000 Ft
Közepes műtét60.000 Ft
Nagy műtét120.000 Ft
Kiemelt műtét240.000 Ft

 


A biztosítási szolgáltatásokra vonatkozó szabályok a nap 24 órájában, a világ bármely országában bekövetkezett biztosítási eseményekre érvényesek.

A biztosítás a 14 és 70 év közötti tagokra vonatkozik.

Fontos! Baleset esetén hívjanak bennünket telefonon 88/513-630, hogy a bejelentéshez szükséges adatlapokat el tudjuk Önöknek küldeni.

Kérjük Önöket, ha nem küldték még vissza számunkra a balesetbiztosításhoz szükséges adatlapot, tegyék ezt meg, mert az ott kért adatokat le kell adnunk a biztosító felé!

Letöltések:
/_user/file/Baleseti_bejelento.pdf