Egyedi szennyestartók gyártása

Van egy régóta működő hazai vállalkozás, mely immár 25 éve, alapvetően üzletberendezések, árubemutató displayek gyártását végzi (fémipari elemek). Most elsősorban az egyedi méretben készülő szennyestartó kosarak miatt mutatjuk be a céget.
 
Kovács László a Polcmester, ill. Planta Kft. tulajdonosa ajánlja figyelmünkbe az általuk gyártott elemeket:
Néhány éve osztrák piacra kezdtünk egyedi méretezésű szennyestartó kosarakat készíteni, így mára öt különböző típust fejlesztettünk ki úgy, hogy azokat bármilyen, a megrendelő által megadott méretben tudjuk produkálni.
A felületkezelés elektrosztatikus porszórással történik, 180 fokon történő beégetéssel.
Szín: RAL 9003 (fehér). Ebben a színben szolgáljuk ki a megrendelések 99%-át, ezen kívül az alábbi színeket biztosítjuk felár nélkül: http://www.youtube.com/watch?v=Fbkc5juUrVA
A szállítás módja: Tiszakécskén, Kecskeméten díjmentes átvételi lehetőség kínálkozik a hét 7 napján, az ország többi részére GLS futárszolgálattal szállíttatunk a saját költségünkre.
Részletesebben megtekinthetők a http://www.polc.bolt.hu webáruházunk "Szennyestartó kosarak" menüjében, vagy az alábbi link segítségével:
http://display.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=display&tcskod=display1287500670&title=Szennyestart%C3%B3%20kos%C3%A1r
 
Elérhetőségek:
Kovács László
Polcmester
Planta Kft.
+36 70 285 2058