Afterwood és közgyűlés után

Lezajlott balatonfüredi 2 napos rendezvényünk, amely viharosra sikeredett – de csak az időjárás szempontjából.
A csütörtöki Afterwood előadássorozat nem kevés hasznos és új információval látta el a közönséget: valamennyi előadó a szűk időkorlát ellenére alapos bemutatót tartott a szakmát érintő, és a jövőbe mutató technológiákról, fejlődésről.
A gépek fejlődése töretlen, és ezzel egyenesen arányosan nő a minőség és a gyorsaság is: beszéljünk akár az abalakgyártásról, lapszabász- és CNC gépekről, vagy felületkezelő berendezésekről.
 

 
A pénteki közgyűlés több témát is érintett, úgy mint az AAA támogatói program folytatása, valamint eddigi eredményei, az ősszel tartandó kötelező elnökségi megújulás és az ehhez szorosan kapcsolódó, tervezett együttműködés a Bútorszövetség és az OAFSZ között.
 

 
A mondás szerint a májusi eső aranyat ér. A közgyűlés ideje alatt esett belőle elég sok; remélhetőleg az ott felvázolt jövőre vonatkozó tervek az aranyat érő égi áldásnak köszönhetően még az idén szárba szökkennek, és mind az AAA támogatói program, mind a Bútorszövetség és az OAFSZ között alakuló kapcsolat már ebben az évben virágba borulnak.