Tagdíjak 2018

Rövid beszámoló a 2017-es évről, valamint a tájékoztató a 2018-as év tagdíjakról.
Kedves Kollégák!

Sikeres, aktív és tartalmas év az idei. Előzetesen és néhány sorban összefoglalnám tagságunk és elnökségünk eddigi tevékenységét:
Elmondhatjuk, hogy a Magyar Asztalos újsággal, nyomtatott hírportálunkkal szoros és együttműködő munkát végzünk. Leglátványosabb elem az újság maga, de ősztől ezen belül néhány oldal terjedelemben OAFSZ összefoglaló hírek is megjelennek.
Együttműködésünk kiemelkedő rendezvénye a Magyar Asztalos tanulmányi verseny Sopronban. A feladat kialakításában, tervezésében és a szükséges anyagok összegyűjtésében, majd a lebonyolításban tevékenykedtünk, tevékenykedünk. Ennek gyakorlati versenyrésze most november 16-17-én lesz Sopronban.
Közgyűlésünk Zsámbékon kettő napos szakmai rendezvény volt. Előadóink Szikszai László, Leitz Hungária Szerszám Kft, és az Egger  cég voltak. A távol keleti design trendekről, napjaink legkorszerűbb szerszámairól és lapjairól hallhattunk érdekes bemutatást.
Megkötöttük tagjaink számára a biztosításokat. Erről pontosabbat olvashatnak a WEB felületünkön.

Megújult és folyamatosan frissül az OAFSZ weboldala.
Rendeztünk egy Mini Ligna előadás és beszámoló napot június 6-án Érden. Négy nagyon friss előadással. A Leitz, Lignomat, Woodissimo és a Formance Kft hozta el nekünk legfrissebb híreit.
Megalkottuk és beindítottuk az AAA programot. Asztalosok Az Asztalosokért. Ez egy országos lefedettségű tevékenység. Sok energia és forrás szükséges hozzá, de úgy gondoljuk, szakmaiságunk ezt tőlünk megköveteli. Erről részletesebben a WEB felületen olvashatnak.
Az első AAA rendezvényt megtartottuk Szombathelyen október 18-án. Sok tanuló, sok oktató és jelentős számú érdeklődő kísérte figyelemmel. Képes beszámoló olvasható a WEB oldalunkon.
Együttműködési megállapodást írtunk alá a szakmai oktatás támogatására a Soproni Egyetemmel.
További médiapartnerrel bővítettük láthatóságunkat. Szorosra kötöttük szálainkat a ROBINWOOD.HU szerkesztőivel
Babanecz Csaba alelnökünk aktív munkájáról az Abu Dhabi World Skills versenyen szintén WEB beszámolót adunk közre.
 
Legutóbbi elnökségi ülésünkön megbeszéltük és megszavaztuk a jövő évi tagdíjakat. Ezek a következők:
 
Társas vállalkozás: 50.000,- Ft
Magánszemély, egyéni vállalkozó: 29.000,- Ft
Nyugdíjas: 17.000,- Ft
 
Munkánkat könnyítendő, ezt a 2018-as évre csekken, vagy a következő számlára átutalással lehet befizetni: MKB Bank Zrt 10300002-10669137-49020019

Továbbá szerencsés módon úgy is alakulhat, hogy tagdíjaink mellett lesz olyan cég, aki támogatóként az AAA programhoz is csatlakozik, így az erről szóló felhívást és részletes programot is mellékeltük. Az alapítás konzultációjában részt vevő kereskedelmi cégek mellett az Árkossy Bútor Kft. már belépett az arany fokozatú támogatók közé. További információk a WEB felületen érhetők el, illetve elérhetőségeinken levélben vagy telefonon.


az OAFSZ elnöksége nevében:
 
Árkossy Tamás
OAFSZ elnök