Örülünk, hogy segíthettünk

A héten kaptuk a következő levelet egy tagtársunktól, melyet most örömmel osztunk meg Önökkel, Veletek. Köszönjük a kedves szavakat. 
Tisztelt Országos Asztalos- és  Faipari Szövetség!
 
Három éve, 2014 őszén kezdtünk el külső teraszt készíteni szibériai vörösfenyő terasz-burkolattal. A következő év tavaszán, 2015 márciusában adtuk át a munkát, s azóta nem találkoztunk a megrendelővel.
A nyáron, július 20-án kaptam egy ügyvédi felszólítást, hogy probléma van az általunk elkészített munkával. Elmentünk a helyszínre megnézni a problémát, azt állapítottam meg, hogy a felületkezelést a munkánk befejezése után elhanyagolták.
Az Országos Asztalos- és Faipari Szövetséghez fordultam, hogy amennyiben a probléma kijavítása után is gond merülne fel, adjanak jogi segítséget. Megkeresett a Felügyelő Bizottság elnöke, Bánhalmi Gábor Úr. Az Elnök Úr tanácsait, javaslatait követve oldottuk meg a megrendelő által kifogásolt hibát.
Bízok benne, hogy a megrendelővel sikerült az ügyet lezárni, s a későbbiekben már nem merül fel újabb probléma ez ügyben.
Ezúton szeretném megköszönni  az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség támogatását - és Bánhalmi Úrnak, hogy a munkamegkezdésének kezdetétől türelmével és szakmai tudásával figyelemmel kísérte ügyünk alakulását, s segített a probléma megoldásában.
 
Tisztelettel: Kovács János