OAFSZ közgyűlés 2017 MEGHÍVÓ

Az Országos Asztalos és Faipari Szövetség tisztelettel meghívja Önt a 2017. évi közgyűlésére és konferenciájára.
Május 24-25-én a balatonfüredi Margaréta Hotel ad otthont az Országos Asztalos és Faipari Szövetség tavaszi szakmai rendezvényének. A szövetség hagyományaihoz hűen a közgyűlés mellett idén is színvonalas szakmai programmal várjuk az érdeklődőket.
 
A szakmai előadások csütörtök délután indulnak (május 24.) és késő esti baráti beszélgetéssel záródnak.

Az OAFSZ közgyűlésre pénteken (május 25.) kerül sor. A szövetség szakmai munkája, szerkezeti átalakulása és a szakma jövője mindannyiunk számára fontos, ezért a "kötelező" napirendi pontok mellett további szakmai, a szervezet munkáját segítő témák megbeszélése is napirendre kerül.

A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A szakmai előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A menedzsment célja, hogy minél nagyobb körben tudja ismertetni programját, ezért a nyílt rendezvényre nem csupán a szövetség jelenlegi tagjait, hanem minden olyan faiparban dolgozó szakembert várunk, aki úgy érzi, hogy ideje valamit tenni a jövő asztalos nemzedékéért.
 

A kétnapos rendezvényre április 27-28-án kerül sor Zsámbékon, a Szépia Hotelben.

 

Program:

2017.04.27.

Csütörtök este Szikszai László, a SIXAY Furniture alapítója, Formatervezési Nívó-dijas bútortervező tart élménybeszámolót indonéziai és malajziai szakkiállításokon szerzett élményeiről. 
“Az hogy mi mit gondolunk a távolkeleti piacokról és bútorgyártásról, az többnyire ismert, de vajon ők mit gondolnak az európaiakról? “ - Esélyek, lehetőségek a Távol-Keleten címmel.
 

2017. 04.28.

Délelőtt a közgyűlés hivatalos programját megelőzően két szakmai előadást hallgathatnak meg a jelenlévők:
9.00 Európai szerszám trendek nem csak az ajtó-ablak gyártásban (Előadó: Kala Tibor, műszaki tanácsadó, Leitz Hungária Kft.)
9.30 Ez a dekor már nem az a dekor. A dekoratív laminát szín- és struktúra választéka új magaslatokat ért el. A speciális gyártástechnológiának köszönhetően az illúziókeltést már művészi szintre emelték. A legújabb dekortrendek, irányzatok, és ami Magyarországon is elérhető. 
Merre tart az európai dekor piac? (Előadó: Gyimóthy Kálmán, Egger Magyarország)
10.00-10.15 Kávészünet
10.15-12.00 Közgyűlés
 
A közgyűlés vendége Dr. Alpár Tibor, a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki Faanyagtudományi és Művészeti Kar dékánja.

A rendezvény szakmai előadásai ingyenesek. A szervezők minden érdeklődőt szívesen látnak.